De online schrijfexpeditie

gebaseerd op the Artist’s Way en filosofie (17 lessen)

Van het coronavirus zou je zomaar in de stress kunnen schieten. Al die onrust en onzekerheid! Angst lijkt alle ruimte te krijgen. Maar laten we een ander verhaal schrijven. Ga mee op online schrijfexpeditie. Gewoon vanuit huis.

Gebaseerd op the Artist’s Way én filosofie

We volgen verschillende filosofen én Julia Cameron, die het boek schreef the Artist’s Way. Schrijven, flow en creëren. Doe mee waar en wanneer je wilt en kunt.

Met je pen zoeken naar antwoorden

In stilte met je pen zijn, is bevrijdend. Alleen jij, zonder anderen die met oplossingen komen, de boel proberen te sussen, of die misschien zelfs je negatieve emoties voeden. Doorvoel je gevoel en kies voor liefde, dankbaarheid, vertrouwen.

Welk verhaal schrijf jij?

Het mooie is: emoties kunnen niet tegelijkertijd komen. Wist je dat? Je bent niet boos én blij, niet vol schaamte én opgelucht. Dat is een geweldig gegeven!

Als jij een positief verhaal schrijft, ontstaat er vertrouwen in dat wat er is. Dan kun je creëren. Dan raak je je inspiratie aan. Dan zit je in je energie en is er creatiekracht.

 

Ga mee op schrijfexpeditie. De eerste 3 lessen zijn nú gratis!

Als je vol overgave op pad gaat brengt de schrijfexpeditie je hernieuwde inspiratie en onverwachte inzichten. Je moet bereid zijn je wandelschoenen aan te trekken, je potloden te slijpen en je fantasie de vrije loop te laten. Om naar binnen te kijken en met jezelf in gesprek te gaan. Om heel eerlijk te zijn. Mij heeft het richting gegeven. Op weg naar het ontdekken van mijn droom en hoe die uit te laten komen. Ik heb mijzelf dit avontuur gegund, door me er volledig in te storten. Dankbaar!

Harriët

Het gave is dat je tot inzichten komt waarvan je niet bewust wist dat je ze in je droeg. Mooi!

Jennie

Iedere les bracht me iets om mee aan de slag te gaan. De boodschap, iets proberen, maar het meeste heb ik gehad aan de bevestiging: zoeken wat bij je past, combineren van het goede, het fijne, dan kom je waar je wezen wil. De expeditie bracht mij helderheid!

Ine

 Ik heb vele meditatievormen beoefend, deze nog niet. De combinatie met schrijven (naar binnen) en erop trekken (naar buiten) zorgt  ervoor dat ik voortdurend van alles creëer!

Henk