Antwoord: HUISWERK LES 3 DOOR

 • brenda-van-es

  Organisator
  augustus 23, 2023 op 1:06 pm

  Hij is er weer. De kastanjebomen die ik door het keukenraam zie staan, trekken zich er niets van aan. Toch is de ochtend anders. Hij is er weer. Hij lag naast me te slapen. Ik werd wakker van zijn gesnurk. Hij is er weer. De vloer boven me kraakt. Automatisch kijk ik even omhoog. Hij wordt wakker. Hij staat op. Wanneer was hij ook weer vertrokken? Met mijn hand strijk ik de schone theedoek op de keukentafel glad. Ik tel nog eens na. Bijna zes maanden geleden. Ik vouw de doek twee keer in drieën en schuif hem opzij. De tijd dat hij dat hij in het zuiden doorbrengt wordt steeds langer. Hij komt trap af en loopt de keuken in.

  >> dit toevoegen? vroeg je bij Loom, ik zou voor iets korter gaan en minder vaak korte zinnetje als deze: Hij is er weer (2x), Hij staat op.

  Hij is er weer. De kastanjebomen die ik door het keukenraam zie staan, trekken zich er niets van aan. Hij lag naast me te slapen en ik werd wakker van zijn gesnurk. De vloer boven me kraakt. Automatisch kijk ik even omhoog. Hij is wakker geworden klaarblijkelijk. Ik hoor zijn voetstappen schuifelen boven mij. Wanneer was hij ook alweer vertrokken? Met mijn hand strijk ik de schone theedoek op de keukentafel glad. Ik tel nog eens na. Bijna zes maanden geleden. Ik vouw de doek twee keer in drieën en schuif hem opzij. De tijd dat hij dat hij in het zuiden doorbrengt wordt steeds langer.

  Het is nu wel duidelijker dat het om een geliefde / partner / je man gaat.